Gå til innhold
Tid

27.01.2022 kl. 18:30

27.01.2022 kl. 20:00

Sted

Kvæfjord bibliotek. Bygdevegen 6.

Forfattermøte på storskjerm med Roger Albrigtsen som har skrevet flere bøker med tema fra Andre verdenskrig i Nord-Norge

Forfattermøte med Roger Albrigtsen 

Albrigtsen arbeider nå med den tredje boken i serien om Krigsseilere fra nord. De to første omhandlet krigsseilerne med røtter i Finnmark og Troms. Den siste boken tar for seg de dramatiske historiene om krigsseilerne med røtter i Nordland.

Arrangementet vises på storskjerm i Kvæfjord bibliotek, direkte strømmet fra Várdobáikis samiske senters lokaler på Evenskjer.

Under arrangementet vil forfatteren holde foredrag om krigsseilerhistorier med vekt på krigsseilere fra Nord-Norge. I tillegg forteller han om arbeidet med bøkene, samt oss et innblikk i sterke og nære historier fra arbeidet med tidligere bøker.

Forfatter, foredragsholder og frilansjournalist Roger Albrigtsen kommer opprinnelig fra Evenes kommune i Nordland fylke, men født i Harstad i 1971. Forfatteren bor nå i Porsanger. Han har utgitt ni bøker med tema fra Annen verdenskrig i Nord-Norge.

NB: forhåndspåmelding til storskjerm- arrangement på Kvæfjord bibliotek grunnet plassbegrensing. Maks 15 personer i publikum.

Meld deg på arrangementet på epost eller telefon: bibliotek@kvafjord.kommune.no eller 950 26537

Vi minner publikum på at det for tiden er påbud om bruk av munnbind på arrangement.