Gå til innhold
Tid

23.09.2023 kl. 00:00

19.11.2023 kl. 23:59

Liker du å lytte til podcast og lydbøker, lese avis, magasiner, hobbybøker eller en roman? Da bør du bli med på Høstles.

Høstles for voksne er Kvæfjord biblioteks lesekampanje for voksne i perioden 23. september – 19. november.

Vi arrangerer Høstles for å oppfordre deg til å kose deg med lesing og lytting i den fine høsttida. Og så ønsker vi at Høstles skal være for alle som liker å lese, enten ved å bruke øya eller lesing gjennom å lytte. Høstles er både for deg som liker å lese litt og for deg som liker å lese mye.

Hvis noe av det du finner i lista under er noe du liker å lese eller lytte til, eller du tenker på å lese og lytte til, så oppfordrer vi deg til å gjøre nettopp det i kamanjeperioden 23.9 – 19.11. Og hvis du registrerer det i vårt Høstlesskjema for voksne, og leverer det inn til Kvæfjord bibliotek innen mandag 20. november, så kan du kanskje være en av de heldige som vinner en flott Høstlespremie.

Her er lesing og lytting som teller med i årets Høstles i perioden 23.9 – 19.11:

Magasin
Roman
Novelle
Papiravis
Digital avis
Ukeblad
Fagtidsskrift
Lydbok CD
Tegneserie
Ungdomsbok
Fagbok
Hobbybok
Diktbok
Podcast
E- bok
E- lydbok

Vi har allerede delt ut over 80 Høstles- skjema etter kampanjestart 23. september, og vi har plass til mange flere deltagere. Så last ned og skriv ut ditt Høstles- skjema her: Høstlesskjema for voksne eller kom innom Kvæfjord bibliotek og hent et Høstlesskjema i skranken i vår åpningstid.

Husk at du kan bli med i hele kampanjeperioden fra 23. september – 19. november, og alt det du lese og lytter til i den perioden kan registreres i ditt Høstlesskjema.

Vi ønsker alle en riktig god lesehøst.