Gå til innhold
Tid

15.10.2021 kl. 12:00

15.12.2021 kl. 23:59

HøstLes, en lesekampanje for ungdom og voksne, starter fredag 15. oktober.

Vi på Kvæfjord bibliotek ønsker å øke lesegleden og leselysten hos ungdom og voksne i Kvæfjord. Derfor har vi laget lesekampanjen HøstLes. HøstLes er for alle fra 13 år og oppover, og lesekampanjen varer fra 15. oktober – 15. desember 2021. Det er enkelt å være med på HøstLes og kampanjen passer både for deg som ikke leser så mye og for deg som elsker å lese.

På HøstLes kan du registrere vidt forskjellige lese- og lytteopplevelser, som f. eks avis, ukeblader, papirbøker, lydbøker og e- bøker. Dette er bare noe av det du kan registrere. Sjekk ut HøstLesbrosjyren for å finne ut hvilke lese- og lytteopplevelser som teller og se hvor enkelt det er å delta.

Innleveringsfrist for registrerte lese- og lytteopplevelser i HøstLesbrosjyren er torsdag 16. desember. Av alle som deltar trekker vi ut noen heldige vinnere av fine premier.

HøstLes er en del av prosjektet «Folkebiblioteket er til for deg», støttet av Nasjonalbiblioteket. Under finner du en pdf- fil av lesekampanjen. Du kan også hente HøstLesbrosjyre i skranken på biblioteket og få hjelp til både spørsmål knyttet til kampanjen og til lån av medier du kan registrere. Lykke til med HøstLes!

HøstLesbrosjyre