Gå til innhold
Tid

19.09.2023 kl. 18:00

19.09.2023 kl. 21:00

Sted

Gjøreredet, Bergsvegen 75, 9475 Borkenes

Ønsker du å se filmer helt gratis hjemmefra? Da må du komme på Gjøreredet tirsdag 19. september kl.18 og lære om Kvæfjord biblioteks gratis filmstrømmetjenester.

Tjenestene Filmoteket, Cineast og Filmbib byr på både norske og internasjonale spillefilmer og kortfilmer. Her er det virkelig mange godsaker for de filminteresserte. Og disse tjenestene kan du bruke helt gratis, som låner hos Kvæfjord bibliotek.

Bibliotekar Einar innleder med en presentasjon av de ulike filmtjenestene, og deretter får du veiledning i hvordan du får tilgang til dem og hvordan du tar dem i bruk.

Når du har fått tilgang til tjenestene hos biblioteket, kan du bruke de på dine digitale enheter både hjemmefra og på reise, så dette er et godt tilbud til alle som liker å se film.

Husk å ta med egen mobil. eget nettbrett eller egen bærbar pc for å få hjelp til å ta i bruk filmtjenestene på dine enheter.
Og er du enda ikke låner? Ingen problem! Einar har med lånekort og sørger for at du får bli låner og dermed også kan se gratis film via biblioteket.

Opplæringen er helt gratis og er en del av tjenesten Folkebiblioteket er til for deg, som Kvæfjord bibliotek har fått støtte til hos Nasjonalbiblioteket

Vi sees på Gjøreredet tirsdag 19. september.