Gå til innhold

12.09.2023 kl. 18:00

12.09.2023 kl. 21:00

Gjøreredet, Bergsvegen 75, 9475 Borkenes

Ønsker du å lese aviser og magasiner fra Norge og hele verden helt gratis? Da må du komme på Gjøreredet tirsdag 12. september kl.18 og lære om Pressreader, en gratis digital tjeneste fra Kvæfjord bibliotek for lesing av avis og magasiner.

Bibliotekar Einar innleder med en presentasjon av tjenesten Pressreader, og deretter får du veiledning i hvordan du får tilgang til tjenesten og hvordan du tar den i bruk.

Når du har fått tilgang til tjenesten Pressreader hos biblioteket, kan du bruke den på dine digitale enheter både hjemmefra og på reise, så dette er et godt tilbud til alle som liker å lese aviser og magasiner.

Husk å ta med egen mobil. eget nettbrett eller egen bærbar pc for å få hjelp til å ta i bruk Pressreader på dine enheter.

Opplæringen er helt gratis og er en del av tjenesten Folkebiblioteket er til for deg, som Kvæfjord bibliotek har fått støtte til hos Nasjonalbiblioteket.