Gå til innhold
Biblioteket åpner for publikum 29. juni med besøk på inntil 15 minutter. Biblioteket vil være åpent hele sommeren. Tjenesten er begrenset til å gjelde lån, innlevering og henting av sommerlespremier.
Det er dessverre ikke anledning til å ta utskrift, kopiere, lese aviser/tidsskrift i biblioteket, spille PlayStation eller å bruke sittegrupper.

Kvæfjord bibliotek åpner for publikumsbesøk i sommer. Du kan oppholde deg i inntil 15 minutter på biblioteket og du må være frisk for å komme inn. Bibliotektjenesten er begrenset til kun å gjelde lån, innlevering og henting av sommerlespremier. Du kan selv få lov til å finne fram til det du ønsker å låne i hyllene.

Husk at du fortsatt må ta med lånekort eller legitimasjon når du skal låne noe på biblioteket. Dette viser du gjennom pleksiglasset i skrankeområdet.

Vi begynner med en forsiktig åpning og derfor er det ikke mulig å bruke sittegrupper, lese aviser/tidsskrift, bruke publikumspcer, spille PlayStation eller ta utskrift og kopiere. Publikumstoaletter er stengt.

For å ha oversikt over antall besøkende kommer du til stengt dør. Ring på, bank på eller ring på tlf: 77 02 33 06, så kommer noen og slipper deg inn. Er det 5 personer inne, må du vente på tur utenfor.

Smittevernregler som må følges:

  • Er du syk, hold deg hjemme

  • Sprit hendene når du kommer inn

  • 1 meters avstand til andre

  • 15 minutts opphold for lån/levering

  • 5 personer inne av gangen

  • Forhåndsbestilling fortsatt mulig for syke og de som er i risikogrupper

 

Du som er syk eller er i risikogrupper bestiller fortsatt forhåndsbestilt lån. Se framgangsmåte under:

Slik bestiller du fysiske medier
Du kan bestille fysiske medier via “Søk” lengre ned her på hjemmesiden.

Når du velger “Søk” kommer du til en side hvor du velger «Meg & Mitt» i menyen til venstre. På «Meg & Mitt» logger du inn ved å bruke lånenummer/epost og pin-kode/passord. Søk opp de medier du vil låne, klikk på tittel slik at du får fram tittelinfo og velg reserver.

Hvis du ikke får til eller ikke ønsker å bestille via «Meg & Mitt», kan du bestille via e-post eller telefon.

Ved bestilling på epost og telefon må du:

oppgi fullt navn, lånekortnummer og mobiltelefonnummer.
oppgi om du selv henter mediene du har bestilt eller oppgi navn på den som skal hente for deg.
Epost: bibliotek@kvafjord.kommune.no

Telefonnummer: 77 02 33 06
Telefontid for bestilling:

  • mandag og torsdag: 13 – 18
  • tirsdag og fredag: 12 -15

Slik henter du
Du må være frisk for å hente bøker. Du får beskjed på SMS når bestillingen din er klar. Vi har faste tidspunkt for henting og du vil få beskjed på SMS hvilket tidspunkt du tidligst kan hente din bestilling. Husk at du må hente den innen en uke. Av hensyn til smittevern, låner vi ut mediene og pakker dem i rene poser før de hentes.

Husk å ta med lånekort eller legitimasjon for deg selv og/- eller for den du skal hente for. Når du henter kontakter du personalet ved å ringe oss, banke på inngangsdør eller ringe på ringeklokke ved siden av inngangsdør. Vis legitimasjon/lånekort gjennom glasset på inngangsdøren og vent utenfor til vi har funnet fram din bestilling. Bøkene blir utlevert gjennom inngangsdør av personalet.

Når du har mottatt SMS om klargjort bestilling, kan du hente bestilling på disse tidspunktene:

  • mandag og torsdag: 13 – 18
  • tirsdag og fredag: 12 – 15

Forundringspakke.
Synes du det er vanskelig å bestemme deg for hvilke bøker du vil låne, når du ikke selv kan lete de fram i biblioteket? Hvis du ikke vet hva du vil ha, så kan vi hjelpe deg med å plukke ut en forundringspakke på inntil 5 bøker, som vi låner ut til deg.

Når du bestiller forundringspakke opplyser du om hva slags tema/emne du er interessert i, om du er ute etter skjønnlitteratur/faglitteratur, og om det er noen forfattere du liker godt. Ut fra informasjonen kan vi finne fram en forundringspakke som passer med tema og som er skrevet av forfattere som skriver lignende bøker, som din favoritt.

Vi garanterer ikke at du blir fornøyd, men vi skal gjøre vårt beste for å plukke bøker som vi tror og håper vil interessere deg.

Følg med på Kvæfjord kommunes hjemmeside for oppdatering om koronavirus og situasjonen i Kvæfjord kommune